субота, 16. јул 2011.

Postovani,
ukoliko Vam je potrebna neka knjiga u pdf formatu, bez obzira da li je na srpskom ili engleskom jeziku, molim Vas da ostavite komentar na blogu http://pdfknjige.blogspot.com i poslacu Vam je besplatno na mail ili cu vam dostaviti download link sa kojeg mozete besplatno da skinete knjigu.
Molim Vas, samo, da kada se logujete na blog, kliknete na reklame koje se nalaze na levoj strani ovog teksta i na njegovom kraju, na samom dnu stranice.
Ovo je jedini nacin finansiranja bloga, za Vas je besplatan i omogucava postojanje bloga i besplatno deljenje knjiga.
Takodje Vas molim da svojim prijateljima prenesete svoje iskustvo sa bloga i otkrijete im besplatan nacin pronalazenja knjiga !

Hvala !

RomulusRex

8 коментара:

  1. zdravo...ako bi mogla knjiga..DANI KAD SU UCENJACU UMIRALI...nikako da je nadjem. Takodje ne znam cirilicu citat,nisam taj predmet imala u skoli pa se bas i ne snalazim na ovoj stranici a vidim da imate moju trazenju knjigu

    ОдговориИзбриши
  2. Veliki pozdrav, zelim ....ako moze knjigu Agate Kristi KARTE NA STOLU...Hvala ...

    ОдговориИзбриши
  3. Postovani,
    Molim vas ako mozete da postavljate sto vise knjiga iz oblasti politicke filozofije, religije od najeminentnih autora iz zemlje i inostranstva....Trenutno mi je jako potrebna knjiga ,,Zoran Vidojevic-Porazi i alternative"...
    Hvala,

    ОдговориИзбриши
  4. Postovani,
    dali mogu da dobijem elektronski format pdf od knjige Jadnici od Viktor Igo.
    Moj mail je bahristovska@gmail.com
    Hvala Vam puno!

    ОдговориИзбриши